fbpx

“Bethesda wil Starfield nog dit jaar lanceren”

starfield 2021

Als we een nieuw gerucht mogen geloven, is Bethesda van plan om zijn nieuwe project Starfield in 2021 te lanceren. Dat blijkt uit een statement van een insider op het bekende gaming forum ResetEra. Starfield is de volgende game van Bethesda Game Studios (bekend van Fallout 3 en 4) en moet volgens de uitgever zowat hun Skyrim in space worden.

In een discussie over een Microsoft-evenement dat volgende maand zou plaatsvinden, laat bewezen insider NateDrake weten dat Bethesda hoopt om Starfield dit jaar op de markt te gooien. Zo vertelt hij dat Bethesda al enkele maanden mikt op een release in 2021. Al zegt hij erbij dat alles natuurlijk van de coronapandemie afhangt.


Enkele reacties later bevestigt NateDrake dat hij nooit 100% zekerheid heeft. Maar ook dat zijn bronnen hem lieten weten dat Bethesda het 2021-releaseplan al heeft sinds eind 2020. Wie die bronnen zijn en hoe ze aan de info komen? Geen idee.

Neem de informatie dus gerust met een korreltje zout. Natuurlijk is het wel zo dat Bethesda met geen woord rept over de game. Vermoedelijk om ervoor te zorgen dat er niet te veel tijd tussen een mogelijke gameplay reveal en de release zit.

Eind vorig jaar doken wel al deze gelekte beelden van de game op.

Een reactie achterlaten