fbpx

Bethesda dropt nieuwe stijlvolle trailer van Deathloop

Ontwikkelaar Arkane Studios en uitgever Bethesda hebben een best vette trailer gedropt voor hun nieuwe PS5-shooter Deathloop. Daarin krijgen we niet alleen nieuwe wapens, maar ook coole supermoves en krachten te zien. Arkane Studios die we kennen van de Dishonored-reeks lijkt alvast opnieuw een aparte ervaring af te leveren.

In Deathloop speel je huurmoordenaar Colt die gevangen zit in een oneindige loop op een afgelegen eiland. Telkens hij de loodje legt, begint zijn dag opnieuw. De enige manier om de cyclus te doorbreken? Acht doelwitten op het eiland uitschakelen in 24 uur. Al is dat een stevige uitdaging, want je targets en de inwoners van het eiland laten zich niet zomaar afknallen.


Niet alleen is het aan jou om alle doelwitten te lokaliseren, maar ook het perfecte moordpad te zoeken. Komt er ook nog bij: één van je doelwitten blijkt een huurmoordenares die de loop overeind moet zien te houden en jou afmaken. Cool detail: jij kan ook de rol van die Julianna spelen en zo een partijtje van een andere online speler grondig verstoren.

Deathloop ligt vanaf 21 mei in de schappen voor PS5 en pc.

Een reactie achterlaten