fbpx

Ontwikkelaar Batman werkt aan next-gen Suicide Squad game

Suicide Squad

Over Rocksteady Studios’ nieuwe game is al heel wat inkt gevloeid. Zo passeerden er al geruchten dat het een nieuwe Batman zou zijn, al was een Suicide Squad ook een mogelijkheid. Nieuwe bewijzen lijken nu die laatste optie te bevestigen.

Onlangs doken enkele nieuwe domeinnamen van websites op via het forum van ResetEra. Volgens de gebruikers zijn twee domeinnamen voor Warner Bros.-games geregistreerd door een bedrijf dat banden heeft de uitgever. Het gaat om SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com en GothamKnightsGame.com Lijkt natuurlijk niets meer dan een gerucht, al wordt het verhaal bevestigd door Eurogamer.net.


Zo schrijft Eurogamer dat SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com niet alleen de domeinnaam is, maar eveneens kan doorgaan als de titel van de game. Concreet zou dat dan Suicide Squad: Kill the Justice League kunnen worden. Het volgende grote project van Rocksteady dus en dat geeft meteen een idee waarover de game zal gaan.

Gotham Knights is volgens Eurogamer is de volgende Batman-game die momenteel in de maak is bij Warner Bros. Montreal. En waarvan deze foto wel eens een verwijzing naar kan zijn.

Verder bevestigt Eurogamer dat beide games aangekondigd worden op het DC Fandome event in augustus. En dat de games in ontwikkeling zijn voor next-gen. Maar dat wisten we jullie vorige week al te vertellen.

Als dergelijke leaks blijven opduiken, kan het natuurlijk altijd dat de uitgever de games sneller aankondigt.

Een reactie achterlaten