fbpx

Nieuwe Batman-game wordt pas onthuld in augustus

Op 22 augustus vindt de DC FanDome plaats, een digitaal evenement volledig in het teken van DC Universe. Frappant detail: in het persbericht van het event staat te lezen dat ook Warner Bros. Games van de partij is. Volgens insiders zou de next-gen Batman-game dan onthuld worden.

Net voor de PS5 showcase lekte immers al een afbeelding van een mogelijke Batman-game, maar die werd tijdens de presentatie van Sony toch niet getoond. Veel uitgevers kiezen er immers voor om zelf een digitale showcase op te zetten om games officieel aan te kondigen. Zowel van EA als Ubisoft mag je binnenkort een digitale show verwachten. Maar daar doet Warner Bros. gezien de recente omstandigheden niet aan mee.


Wat Warner Bros Games naast Batman nog in petto heeft? De Harry Potter RPG is een kanshebber, alsook een sequel op Middle-earth: Shadow of War. En dan is er natuurlijk het langverwachte DC-project van Rocksteady Games. Geruchten deden immers al de ronde dat de Britse ontwikkelaar naast een Batman-game ook een Superman- of Suicide Squad-titel aan het maken is.

Opvallend is wel dat Warner Bros Interactive plannen had om dit jaar een eigen E3-presentatie te doen, waar het de Harry Potter game en de nieuwste van Rocksteady zou onthullen. Door de afgelasting van E3, viel dat plan vanzelfsprekend in het water. En nu de game-afdeling van Warner Bros. te koop staat, ziet de uitgever ook af van een eigen showcase.

Wachten tot augustus dan maar?

Een reactie achterlaten