fbpx

Assassin’s Creed Valhalla is bestverkopende Assassin’s Creed ooit

assassins creed valhalla 1

Het Vikingverhaal van Eivor wordt duidelijk gesmaakt bij het grote publiek. Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Assassin’s Creed Valhalla de meest succesvolle launch in de geschiedenis van de reeks is. De titel ging in de eerste week veel vaker over de toonbank dan alle vorige delen.

De game deed het goed op alle platformen, maar vooral op pc zorgde Assassin’s Creed Valhalla voor de beste Ubisoft launch ooit. Cijfers kregen we niet van de uitgever, al spreekt Ubisoft wel van een verkoopsrecord in de Ubisoft Store.


Producent Julien Laferriere is alvast in de wolken:

“We zijn echt heel tevreden over de enthousiaste respons en willen de fans bedanken voor de steun. Deze game lanceren te midden van een wereldwijde pandemie was een zware uitdaging voor het ontwikkelingsteam en het is dan ook geweldig om te zien dat spelers zich amuseren met de game. Maar natuurlijk is de launch slechts het begin, want we hebben nog wat uitbreidingen om de Viking saga te verlengen.”

Natuurlijk moeten we er ook rekening mee houden dat door de pandemie veel mensen thuis zitten, wat de verkoop van videogames een stevige boost heeft gegeven. Daarnaast was Assasin’s Creed Valhalla de enige echte blockbuster als launch-titel voor de Xbox Series X, wat de verkoopcijfers ook niet slecht zal gedaan hebben.

Zoals je in onze review kan lezen vonden wij het avontuur van Eivor alvast bijzonder geslaagd.

Ben jij de game al aan het spelen? Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten