fbpx

Anti-cheat patch van PUBG uitgesteld door crashes

Onlangs ontving PlayerUnknown’s Battlegrounds voor pc een grote patch die verschillende anti-cheat maatregelen introduceerde. Jammer genoeg moest Bluehole de patch noodgedwongen offline halen door problemen. Het gaat specifiek om diverse compatibiliteitsproblemen.

Gamers die braaf alle spelregels volgen kregen ook te kampen met slechtere prestaties van PUBG. Het spel liep vast of crashte volledig door de nieuwe anti-cheat maatregelen. Aangezien Bluehole zijn eerlijke en trouwe community niet wil straffen, verwijdert het voorlopig de anti-cheater patch.


De ontwikkelaar is druk bezig met de problemen op te lossen zodat de patch zo snel mogelijk terug online kan. Bluehole doet ook een oproep naar spelers die te maken hadden met een crash. Wie wenst te helpen moet volgende stappen ondernemen:

  1. Ga naar start
  2. Druk bij Run ‘msinfo32’ in en druk op enter
  3. Druk op ‘file’ (bestand)
  4. Druk op ‘export’ (exporteer)
  5. Tik de bestandsnaam in en druk op opslaan
  6. Laadt het bestand op naar het forum van PUBG, alle bestanden worden naar het team gestuurd zodat ze het probleem verder kunnen onderzoeken.

Consolespelers hebben geen last van de problemen aangezien deze versies niet te maken hebben met vervelende valsspelers.

Een reactie achterlaten