fbpx

Anime RPG Scarlet Nexus komt naar PS5 en Xbox Series X

Bandai Namco heeft tijdens de ondermaatse Inside Xbox showcase Scarlet Nexus onthuld. Een hack’n slash animegame met RPG-elementen. Erg exclusief is de game niet, want meteen na de showcase kondigde de uitgever aan dat Scarlet Nexus ook naar PS4, PS5 en pc komt.

Het verhaal achter deze Scarlet Nexus? In de nabije toekomst wordt een speciaal hormoon ontdekt in de menselijke hersenen, die bepaalde individuen speciale krachten geeft. Niet veel later dalen echter The Others neer op de Aarde. Dat is een ras van best freaky wezens, die houden van mensenhersenen.


Het buitenaardse ras is resistent tegen alle conventionele wapens, dus wordt de OSF of Other Suppression Force opgericht. De instantie rekruteert personen met speciale krachten om terug te slaan tegen The Others. De trailer toont alvast freaky vijanden en baasgevechten, veel flitsende en kleurrijke actie en een snoeiharde metalsoundtrack.

Klinkt als een game die perfect in het oeuvre van Bandai Namco past dus. Afgaande op de trailer, wordt-ie best cool. Een releasedatum is er helaas nog niet.

Check hieronder ook de reactievideo op de Xbox Inside Showcase.

Een reactie achterlaten