fbpx

Amazon bevestigt: Fallout tv-serie krijgt tweede seizoen

fallout season 2

Het eerste seizoen van de Fallout-serie is bijzonder populair. Zowel bij critici als bij kijkers valt de show in de smaak. Iets wat ook Amazon ook is opgevallen, dus is de serie hernieuwd voor een tweede seizoen.

Meteen na de release werd Fallout een van de meest bekeken series op Amazon Prime. Niet verrassend is het de meest populaire serie van het platform sinds Lord of the Rings: Rings of Power.


Dat het tweede seizoen nu al spectaculair wordt, staat buiten kijf. De makers van Fallout lieten weten dat ze enkele ‘iconische Fallout ingrediënten’ achter de hand hielden. Denk maar aan de dodelijke Deathclaws.

In eerste instantie zouden de monsters opgevoerd worden in seizoen 1, maar om de wereld geleidelijk te introduceren, werd dat idee geschrapt. Op die manier kan ook wereld van Fallout in een volgend seizoen verder uitgediept worden.

Het succes van de Fallout-serie zorgde ook voor een enorme boost in de populariteit van Fallout 4. Talloze spelers willen het avontuur nog eens beleven in The Wasteland waardoor de verkoop met maar liefst 7500 procent steeg.

Fallout heeft dus een groot effect op kijkers. Heb jij de serie al gezien? Onze reviewer vond het een heerlijk gewelddadige en verdraaid geestige serie.

Een reactie achterlaten