fbpx

“Alternatieve kleuren voor PS5 controller op komst”

DualSense PS5

De witte kleur van je PS5 controller beu? Dan hebben we goed nieuws. Sony is van plan om nieuwe gekleurde versies van de DualSense in de rekken te lanceren. Dat meldt de Spaanse gamewebsite Area Jugones, die het nieuws heeft van interne bronnen bij Sony.

Volgens het artikel – dat ondertussen offline is gehaald – kondigt Sony binnenkort twee nieuwe DualSense-modellen aan. Zo is er eentje gehuld in een combo van rood en zwart, terwijl de andere een zwart-grijze behuizing krijgt. En hoewel de website geen visueel bewijsmateriaal heeft, lijkt het gerucht wel mogelijk.


Grijs-zwart is niet meteen de meest opvallende kleur en lijkt een uitstekend alternatief voor de bestaande DualSense. Vooral met de PSOne in het achterhoofd. Ook rood-zwart is niet verrassend, gezien Sony niet zo lang geleden een rode PS4 in het kader van Spider-Man op de markt gooide.

Een precieze releasedatum voor de nieuwe DualSense-modellen is er trouwens nog niet, al zouden de kleurencombinaties vrij snel in de rekken liggen. Volgens Area Jugones zouden ze deze zomer wal verkocht worden. Op voorwaarde dat het bericht klopt natuurlijk.

Een reactie achterlaten