fbpx

Achter de schermen van Kojima's vreemde trailer

Een handvol beelden zijn opgedoken van de samenwerking tussen Hideo Kojima en Norman Reedus voor de trailer van Death Stranding. Op de beelden is te zien hoe de eerste motion capture-sessie van The Walking Dead-ster verloopt, terwijl het kritische oog van Kojima alles observeert.

De Metal Gear-bedenker is trouwens heel blij dat hij voor Death Stranding zowel met Norman Reedus als met Sony kan samenwerken. Hij is opgelucht dat Sony hem alle vrijheid geeft:


“Voor het eerste project van Kojima Productions wilde ik zeker zijn dat we het in de beste omstandigheden konden maken. Ik kreeg andere aanbiedingen, maar ik heb een heel goede werkrelatie met Sony. Ik kreeg van meet af aan enorme vrijheid en steun. Natuurlijk heb ik mijn idee een beetje moeten uitleggen, maar ik kreeg een ‘Doe wat je moet doen’ als antwoord.

Sony vertrouwt me. Daardoor heb ik me niet moeten bezighouden met pitches en presentaties, wat bij andere uitgevers wel het geval zou zijn. Ik kon mij meteen concentreren op de ontwikkeling en creatie van de game. En daar zit ‘m het verschil.”

Sony liet eerder al weten dat het Kojima alle vrijheid geeft voor Death Stranding. Hopelijk levert dat nog enkele leuke foto’s zoals hieronder op, want Norman Reedus met een babypop in z’n armen, dat zie je niet vaak. Wie het resultaat van deze sessie nog eens wil zien, kan hier terecht.

DS1DS2DS3DS4

Een reactie achterlaten