fbpx

A Plague Tale: Innocence krijgt deze zomer next-gen upgrade

Om zoveel mogelijk gamers voor te bereiden op het next-gen vervolg, wil ontwikkelaar Asobo Studio de voorganger ook nog eens in de kijker zetten. Om die reden krijgt A Plague Tale: Innocence deze zomer een next-gen upgrade.

Op Xbox Series X gaat de patch voor de middeleeuwse action-adventure game live op 6 juli. Ook voor PS5 zou er eentje in de maak zijn, al volgt die pas later in dezelfde maand. Maar wat verandert er dan zoal? De next-gen versie krijgt ondersteuning voor een 4K-resolutie aan 60 frames per seconde. Daarnaast wordt ook 3D-audio toegevoegd, zodat je de ratten langs alle kanten hoort knagen.


A Plague Tale: Innocence transporteert je naar Frankrijk anno 1348. In de game krijg je de controle over Amicia, die haar broertje Hugo moet beschermen tijdens een gevaarlijke reis. Het duo wordt achterna gezeten door de Inquisitie en krijgt te maken met een dodelijke rattenplaag die alles in haar pad kapot knaagt.

Zeker een kijkje waard dus, vooral omdat de titel bij veel mensen onder de radar bleef bij zijn originele release. De makers kondigden ook een next-gen vervolg aan. Alles over A Plague Tale: Requiem kan je hier lezen.

Een reactie achterlaten