fbpx

50 Cent heeft geen rol te pakken in GTA 6

50 cent vice city GTA

Rapper 50 Cent tweette onlangs een crypische teaser voor Vice City die de verbeelding op hol deed slaan. Heeft 50 Cent een rol te pakken in de nieuwe GTA? Niet dus. De rapper werkt mee aan een tv-serie die Vice City heet en niets te maken met de criminele openwereldgames van Rockstar.

Streamingdienst Paramount+ heeft groen licht gegeven voor een nieuwe tv-serie met de werknaam Vice City. Rapper 50 Cents filmproductiebedrijf G-Unit Film & TV werkt mee aan de productie van de reeks. That’s it. Fiddy gebruikte gewoon een logo van de game GTA: Vice City om meer aandacht voor de serie te krijgen.


De serie speelt zich af in de jaren ’80 en volgt drie bevriende ex-militairen die na een oneervol ontslag terug thuiskomen in Miami. De drie smeden plannen om snel rijk te worden en jawel, banken te overvallen. Hoewel Vice City een heistserie wordt, heeft het geen hol te maken met GTA of Rockstar Games. Of de rapper zelf een rol vertolkt, is niet bekend.

Of we wakker moeten liggen van de nieuwe serie? Het scenario wordt geleverd door het schrijversduo van Transformers: Rise of the Beasts.

Sorry folks, geen nieuwe flard informatie van GTA 6 dus. Of een andere indicatie dat de eerste trailer voor het langverwachte vervolg eraan komt.

Dankzij het grote GTA 6-lek van vorig jaar weten we echter al dat de volgende GTA zich afspeelt in Vice City en een vrouwelijk hoofdpersonage krijgt.

Een reactie achterlaten