fbpx

Zweedse retailer lekt mogelijk Ghost of Tsushima releasedatum

Ghost of Tsushima

Hoewel Sony met geen woord rept over de kleppers die nog ontwikkeling zijn, hebben verschillende retailers andere plannen. Zo heeft een Zweedse webshop mogelijk de releasedatum van Ghost of Tsushima gelekt.

Volgens de retailer Spelbutiken zou de nieuwe PS4-exclusive van Sucker Punch, de studio bekend van InFamous, verschijnen op 30 augustus 2019. Nog voor de vermoedelijke releasedatum van The Last of Us: Part 2, dus. Helaas is de datum snel weer van de productpagina gehaald. Maar zoals altijd zijn er bewijzen. Check onderaan het artikel.


Of 30 augustus 2019 een geloofwaardige releasedate is? In zeker zin wel. Het gaat namelijk om een vrijdag en dat is een typische weekdag om nieuwe releases in de rekken te droppen. Daarnaast durven retailers weleens placeholder-data te plaatsen, maar meestal is dat de laatste dag van de maand. En dat is hier niet het geval.

Laten we ook even rekening houden met het feit dat Sony wel vaker een game durft te lossen tijdens de zomervakantie. Denk maar aan No Man’s Sky, Until Dawn en The Last of Us. Nu goed, tot Sony officieel bevestigt, zullen we er niet wijzer van worden. Al zou het wel mooie vooruitzichten opleveren. Zo zouden we Days Gone krijgen op 26 april, Ghost of Tsushima op 30 augustus en The Last of Us: Part 2 in oktober. 2019 zou in dit geval nog mooier worden.

Ghost of Tsushima

Een reactie achterlaten