fbpx

Zo ziet het eerste Dragon Ball pretpark eruit

dragon ball pretpark shenron

De wereld van Dragon Ball blijft tot de verbeelding spreken. Binnenkort kunnen fans DBZ niet alleen ervaren via de manga, anime en games, maar ook in een gloednieuw pretpark. Enige nadeel: je moet ervoor afzakken naar Saoedi-Arabië.

Het Dragon Ball pretpark wordt gebouwd door de Qiddiya Investment Company en zal deel uitmaken van enorm entertainment resort in Riyadh. Het megaresort omvat verschillende pretparken, waterparken, sportcentra en meer. Het project is al van 2019 in opbouw.


Voor het Dragon Ball pretpark wordt een oppervlakte van 500.000 voorzien, die verdeeld wordt in zeven zones. Bezoekers kunnen verschillende iconische locaties uit de Dragon Ball-wereld bezoeken, waaronder de Capsule Corporation, Kame House en meer. Cool is dat het park referenties bevat naar alle verschillende hoofdstukken, van Dragon Ball tot zelfs Dragon Ball Super.

In totaal krijgt het park zo’n 30 attracties, waaronder vijf ‘state-of-the-art rides’. Kers op de taart is de constructie van de Shenron-draak, die zo’n 70 meter hoog wordt. De reusachtige draak zal op een rots rusten, waar ook een rollercoaster op gebouwd wordt. Verder zijn er hotels en winkeltjes in de stijl van Dragon Ball.

Een supertoffe pretparkervaring om je een volledige dag uit te leven in de wereld van Dragon Ball. Hieronder kan je de concept video en afbeeldingen vinden.

dragon ball pretpark

Dragon Ball

dragon ball park concept

 

Een reactie achterlaten