fbpx

Zo zien PlayStation VR-doosjes eruit

Bij verschillende online retailers zijn de eerste afbeeldingen opgedoken van box-art voor PlayStation VR-games. De covers zijn simpel en duidelijk, zodat consumenten meteen weten welke games de VR-bril ondersteunen.

Toch is het een beetje opletten, want games voor de PlayStation VR komen in twee variaties. De titels Rigs: Mechanized Combat League en PlayStation VR Worlds zijn VR-games die uitsluitend met de headset gespeeld kunnen worden. Wat duidelijk wordt aangegeven door het opschrift bovenaan het doosje. De cover wijst de consument erop dat hij zelfs een aantal extra accessoires nodig heeft, zoals de PlayStation Camera en PlayStation Move, om de games te kunnen spelen.


PSVR2

Daarnaast zijn er ook games die ondersteuning bieden voor de PlayStation VR, maar waarvoor je de headset niet per se nodig hebt om ze te kunnen spelen. De banner bovenaan het doosje vermeldt ‘PlayStation VR Compatible‘. Merk op dat deze covers ook geen ‘You’ll need these’-boodschap hebben:

PSVR3

Een handig systeem, vooral voor nietsvermoedende ouders die zoon- of dochterlief een game cadeau willen doen op hun verjaardag.

Een reactie achterlaten