fbpx

Zo unlock je de lightsaber in Resident Evil Village

Resident Evil Village Lighstaber

Zin om je innerlijke jedi los te laten op de lycans van Resident Evil Village? Dan willen we je een handje helpen. Capcoms horrorgame heeft echt een lichtzwaard, al is het niet zo simpel om het snijtuig te unlocken.

Om de LZ Answerer  – zo heet het wapen – te ontgrendelen moet je heel wat stappen doorlopen. De eerste stap: de campaign uitspelen. De moeilijkheidsgraad maakt niet uit. Eenmaal je het verhaal hebt uitgespeeld, heb je normaal genoeg Challenge Points (CP) om de Mercenary Mode aan te schaffen in de Extra Content Shop.


Daarna moet je alle levels in de Mercenary Mode uitspelen met een SS-rang of hoger. En dat zijn er heel wat. Voor de meeste spelers allicht een werk van lange adem. Wanneer je  de zuurverdiende SS-rang op elke missie hebt gehaald, verschijnt de LZ Answerer in het lijstje van de Extra Content Shop.

Kleine domper op de feestvreugde: je moet nog eens 70.000 CP ophoesten om het wapen werkelijk te unlocken. Normaal zou je dankzij de voltooide uitdagingen in de Mercenary Mode genoeg CP moeten hebben, dus gooi de punten maar gewoon op tafel.

Daarna kan je het wapen afhalen bij The Duke en Lycans te onthoofden. Het is trouwens mogelijk om de kleur van de kling aan te passen naargelang je voorkeur voor Darth Vader of Obi Wan. Enjoy!

Een reactie achterlaten