fbpx

Blizzard lanceert premium collectibles

Gamegigant Blizzard heeft een nieuwe productcategorie gelanceerd in zijn officiële store. Vanaf nu zal de uitgever ook Blizzard Collectibles op de markt brengen, waaronder premium statues, replica’s en artwork. Natuurlijk allemaal gebaseerd op personages en designs uit zijn games.

Eerste toevoeging aan deze nieuwe productenlijn is een subliem beeldje van de bevallige Widowmaker. De dame is voor een competitief potje Overwatch misschien niet de ideale keuze, maar haar miniatuur-pvc-versie ziet er al retestrak uit (pun absolutely intended).


Enfin, seksistische mopjes terzijde is deze Widowmaker statue wel degelijk een beest. De dame is 13,5 inch groot (= 34 cm) en heeft een minutieuze afwerking. Ook de pose is typisch Widowmaker. Met de ene hand schakelt ze haar infra-rood vizier in, terwijl ze haar rifle op nonchalante achter zich houdt en haar publiek uitdaagt met een zwoele blik.

Enige nadeel is het prijskaartje, want deze strakke Widowmaker is pas van jou nadat je 150 dollar (of afgerond 140 euro) neertelt in de Blizzard Store. En dan zijn verzendkosten er nog niet bij gerekend. Kopen of niet kopen? Wij gaan toch eens kijken hoeveel we nog op de rekening hebben staan…

Hieronder vind je al een foto, maar ga ook zeker een kijkje nemen in de Blizzard Store zelf!

Widowmaker 1

Widowmaker is trouwens niet het enige personage dat je terugvindt. Zo zijn er ook al indrukwekkende beeldjes van de helse Reaper en de immer vrolijke Tracer.

Reaper

Tracer

Verder zien we ook personages uit Diablo en andere franchises van de uitgever. Al zijn die wel weer een stuk duurder. Neem gerust een kijkje in de Blizzard Store.

Een reactie achterlaten