fbpx

‘Xbox Showcase gepland voor eind januari’

Xbox showcase

Microsoft en Bethesda willen eind februari meer tonen van hun aankomende release. De uitgevers hebben een Xbox showcase gepland op 25 januari.

Volgens Windows Central dat alles op de voet volgt van Xbox heet de livestream ‘Xbox Developer Direct’ en staat hij op de planning voor 25 januari om 21u lokale tijd. Je zou de de stream kunnen volgen via zowel YouTube als Twitch. Hoe Windows Central de info heeft opgevist, is niet bekend.


Tijdens de presentatie krijgen we een uitgebreide blik op alle games die Xbox en Bethesda en de pijplijn hebben: Arkane’s vampierenshooter Redfall, Minecraft Legends, Forza Motorsport en enkele nieuwe projecten van ZeniMax Online Studios. Allicht gaat het om een nieuwe uitbreiding van The Elder Scrolls Online.

Opvallend: de bronnen van Windows Central kregen te horen dat Starfield géén onderdeel uitmaakt van de livestream. Bethesda’s langverwachte ruimtegame zou een eigen presentatie krijgen op een later tijdstip.

Grappig genoeg zou het event nog deze week aangekondigd worden. Zo deelde de marketingbaas van Xbox onlangs nog dit op Twitter:

Een reactie achterlaten