fbpx

“Xbox showcase duurt 2 uur, toont 30 games”

Xbox Showcase

De Xbox showcase, die komende zondag plaatsvindt, duurt meer dan 2 uur. En zet tot wel 30 games in de kijker. Dat beweert Giant Bomb reporter Jeff Grubb, die de details loste tijdens de Kinda Funny Gamescast.

De journalist wilde weinig concrete details kwijt over de inhoud van de showcase, maar vertelde wel dat de show zo’n 2 uur zal duren en 30 games zal opvoeren. Een handvol van die titels is zelfs helemaal nieuw. Volgens Grubb duiken er vijf onaangekondigde games tijdens de show op.


De enige titel die hij specifieke vermeldde, was Dragon Age van BioWare. Zo vertelde hij dat Dragon Age Dreadwolf niet aanwezig zou zijn, maar dat Dragon Age wel een verschijning maakt. Om wat meer context te geven, sprong de bekende games journalist Jason Schreier achteraf bij op ResetEra. Volgens de Bloomberg reporter verwijst Grubb naar een naamswijziging voor Dragon Age Dreadwolf. En dus geen nieuwe game.

Eerder raakte al bekend dat Microsoft Gears of War 6 zou onthullen, alsook een nieuwe DOOM. Daarnaast zouden er extra beelden zijn van een heleboel aangekondigde games, zoals Avowed, de Shattered Space uitbreiding van Starfield, Indiana Jones and the Great Circle en meer.

Wat hoop jij graag te zien?

Een reactie achterlaten