fbpx

Xbox Live Gold games voor april zijn puur goud

Een nieuwe maand betekent nieuwe gratis games op Xbox One en PS4. En hoewel we de gratis PS Plus-titels nog niet kennen, lijkt het erop dat de slag ook volgende maand in het voordeel van Xbox Live beslecht wordt. Microsoft komt namelijk met een wel heel sterke line-up naar voren.

In april kunnen we op Xbox One de hele maand als centurion het slagveld tegemoet treden in Ryse: Son of Rome. De game is kort, maar heeft een retevet vechtsysteem en prachtige graphics. Als je ‘m nog nooit gespeeld, zeker checken dus.


Vanaf 16 tot en met 15 mei mogen we dan proberen te overleven in de zombie-apocalyptische wereld van Telltale’s The Walking Dead: Season 2. Ook een aanrader, want Telltale levert met z’n coole verhaaltechnieken een resem intense momenten af.

Ook voor Xbox 360 krijgen we twee vette titels. Zo is Darksiders gratis van 1 tot 15 april, waarin je als de ruiter van de apocalypse, War, je naam moet zuiveren voor het te vroeg inzetten van Armageddon. Daarnaast mag je ook aan de slag met het laatste deel van de Ezio trilogie dankzij Assassin’s Creed: Revelations.

Een shitload aan toptitels dus. Benieuwd of Sony hier een antwoord kan op geven.

Een reactie achterlaten