fbpx

Xbox lanceert broodrooster in de vorm van Xbox Series S

Xbox Series S Toaster

Het lijkt erop dat Microsoft ook de markt van de huishoudtoestellen wil veroveren. De techgigant lanceerde al in het verleden een kleine Xbox Series X koelkast en nu brengt het een broodrooster in de vorm van een Xbox Series S-console op de markt. Het hebbeding grilt het Xbox-logo op je brood.

Waarom Microsoft plots een toaster uitbrengt? Het is de manier van de consolefabrikant om op te gaan met kritiek. Bij aankondiging werd de Xbox Series X grappend vergeleken met een koelkast. En zijn kleine witte broertje met een speaker en broodrooster.


Momenteel is de Xbox Series S Toaster enkel verkrijgbaar bij de Amerikaanse winkelketen Walmart voor 39,99 dollar. Of het keukenapparaat binnenkort op Amazon of ander shops wordt verkocht, is niet bekend.

De Toaster lijkt sprekend op een Xbox Series S en biedt ruimte om twee sneetjes brood tegelijkertijd te roosteren. Zoals bij de meeste toasters, kan je ook bij Xbox Series S het bruin-niveau van je toast instellen. Daarnaast heeft de broodrooster een uitneembare schuif voor kruimels.

Een leuk apparaat om je dag als gamer te beginnen. Wat vinden jullie van Xbox op jullie brood?

Een reactie achterlaten