fbpx

Xbox-game Hi-Fi Rush komt volgende maand naar PS5

Hi Fi Rush

Na de vele geruchten hebben uitgever Bethesda Softworks en ontwikkelaar Tango Gameworks bevestigd dat Hi-Fi Rush naar PlayStation 5 komt. De actiegame verschijnt 19 maart voor Sony’s console.

Hi-Fi Rush is een ritmische actiegame waarin alles rond jou beweegt op de beat. Alles is gelinkt aan de muziek van de game met coole animaties. Jij speelt Chai, een nonchalante kerel met de ambitie om rockster te worden.


Wanneer hij tijdens een technologische ingreep een robotarm krijgt, merkt hij snel op dat zijn muziekspeler gelinkt is aan zijn krachtige nieuwe ledemaat. Het bedrijf achter de procedure noemt hem echter een mislukking en dus wordt Chai gebrandmerkt als ‘vernietigbaar’.

Met een leger van dodelijke robotten achter zich, moet Chai zich leren verdedigen tijdens gevechten op de beat van de muziek. Compleet over-the-top dus, maar wel kleurrijk met vette actie.

Hi-Fi Rush is gemaakt door de Japanse ontwikkelaar Tango Gameworks, bekend van de horrorgames The Evil Within en Ghostwire Tokyo. Hi-Fi Rush verscheen begin 2023 voor Xbox, maar kreeg wegens de console exclusiviteit niet de aandacht die het verdiende.

Naast Hi-Fi Rush komen ook Xbox-games Sea of Thieves, Grounded en Pentiment naar PS5 en/of Switch.

Een reactie achterlaten