fbpx

Xbox brengt binnenkort doucheproducten op de markt

Microsoft gaat de strijd aan met vieze lichaamsgeurtjes. Samen met Lynx (Axe bij ons) brengt Microsoft deze zomer een assortiment van lekker geurende Xbox bad- en doucheproducten op de markt. De douchegel, deodorant en body spray zouden volgens Microsoft de essentie van Xbox gaming bevatten.

Naar wat Xbox dan precies ruikt? Volgens de officiële omschrijving (via Gamespot) wordt Lynx Xbox een frisse geur van ‘groene citrus met een vleugje limoen, wintercitroen, aromatische toetsen van munt en salie, patchouli en hout. Alle Xbox Lynx producten bevatten volgens de fabrikant ook een reeks natuurlijke oliën.’ Nou moe.


Wie deze Xbox hygiënekit cadeau wil doen aan zijn niet zo welriekende vriend: voorlopig is die enkel vanaf deze zomer te koop in Asutralië en Nieuw-Zeeland. Of wij ons binnenkort ook kunnen wassen met Xbox zeep? Da’s nog niet duidelijk.

De Australische Xbox-afdeling haalde trouwens al verschillende keren het wereld(game)nieuws met PR-stunts. Zoals deze Xbox Onesie bijvoorbeeld of de vetvrije Xbox One controller. Maar nu lijkt het écht menens.

Een reactie achterlaten