fbpx

Microsoft lanceert de Xbox Onesie

Ook vaak zin om in je pyjama een ganse dag languit op de sofa te liggen en te gamen? Dan heeft Microsoft Australië goed nieuws, want het introduceert de Xbox Onesie: de ideale outfit voor gamers.

De Xbox Onesie lijkt op het eerste gezicht niet veel specialer dan eender welke pyjama, maar volgens Microsoft is het – naast een uit de hand gelopen woordgrap – een revolutionair kledingstuk op maat gemaakt voor gamers. En jawel, er is inderdaad goed nagedacht over het design. De Xbox Onesie heeft namelijk extra grote zakken zodat je er een Xbox controller en afstandsbediening in kwijt kan. Of een zak Doritos. Er is zelfs een zakje op de arm voor je smartphone.


Je kan mouwen en broekspijpen oprollen als je het te warm krijgt en natuurlijk heeft de Onesie ook een extra grote kap, om knusjes te kunnen gamen tijdens de koude wintermaanden. Multifunctioneel gamingtuig dus dat je het ganse jaar door kan dragen. Toch volgens Microsoft Australië.

Wie de Xbox Onesie bestelt, kan zelfs zijn gamertag laten borduren,zodat er nooit verwarring bestaat over welke onesie nu de jouwe is. Of de Xbox Onesie ooit naar Europa komt, weten we niet.

Xbox OneSie1XboxOnesie2Xbox Onesie2XboxOneSie4 copy

Een reactie achterlaten