fbpx

Wordt Red Dead Renegade de volgende Red Dead?

Vorige week ging het internet uit zijn dak toen de vermoedelijke map van de nieuwe Red Dead-game gelekt was. De website Fraghero beweert nu een anonieme tip gekregen te hebben met meer informatie over de game.

Op de map die vorige week lekte, was duidelijk te zien hoe de werelden van Redemption en de nieuwe Red Dead verbonden zijn via The Great Plains. Spoorwegen ontbreken aangezien de volgende game een prequel zou worden.


Een anonieme email die verstuurd werd naar Fraghero, rept met geen woorden over de gelekte map, maar bevestigt wel dat de nieuwe Red Dead inderdaad een prequel wordt. Verder beweert het document dat de game Red Dead Renegade heet in plaats van Red Dead Redemption 2. En dat werpt meteen licht op de zaak.

Weten jullie nog hoe John Marston aan het begin van Red Dead Redemption begeleid werd door twee Federal Marshalls? De voormalige outlaw moest namelijk zijn trouw aan de Amerikaanse staat bewijzen door zijn oude bendeleden op te sporen en hen allemaal een kogel door de kop te jagen. Het is dus goed mogelijk dat Red Dead Renegade de criminele periode uit John Marstons leven in beeld brengt.

In ieder geval kan een onthulling van de game nu niet uitblijven. Allicht krijgen we meer te horen vlak voor of tijdens de E3-beurs.

REACTIES (4)

  1. fgras

    Tja, dit had iedereen kunnen bedenken. Een beetje een slap gerucht.

  2. StraightOuttaBelgium

    Ben razend benieuwd naar wat het nu echt gaat worden. Heb er alvast zin in !

  3. Praetje

    Yes please!

  4. F*ck yeah! Zit hier al héél lang op te wachten. 🙂

Een reactie achterlaten