fbpx

Win een officiële Uncharted 4 backpack

Het is weer goodies time! Uncharted 4: A Thief’s End is net uit en daarom geven we enkele officiële backpacks van de game weg. Ze zijn uitermate geschikt voor je laptop, in beperkte oplage gemaakt en belangrijk: in geen enkele winkel te verkrijgen. Exclusief verzamelobject dus. Meer fotografische hoogstandjes van de rugzak kan je hier bekijken.

Wat moet je doen om zo’n rugzak te winnen?


 1. Registreer je op onze website (pro-tip: klik rechtsboven op ‘Register’).
 2. Vertel in een comment hieronder waarvoor jij die backpack gaat gebruiken als je hem wint!

That’s it! Deze wedstrijd loopt tot en met 19 mei. De winnaars contacteren we persoonlijk.

REACTIES (28)

 1. Yoshi Mertens

  Deze backpack zou uitermate geschikt zijn om de natuur in te trekken deze zomer. Dit kan alleen maar de ultime uncharted experience zijn! Laat VR achterwege en beleef het avontuur in real life! Met men basis survivalkit moet deze rugzak voldoende ruim zijn om langere tijd te overleven als het eens tegen slaat! Ja hoor, als ik win, dan ga ik op wereldreis! 😀

 2. Yaya Balus

  Ik gebruik elke dag mijn rugzak en dit is erg handig. Bij game Mania zou ik er een hebben gekregen als ze tijdig waren geleverd. Het is nu al de derde keer dat ik een pre-order goodie niet meegeleverd krijg omdat ze het ofwel nog niet in stock hebben of niet opzij gehouden hebben. Deze uncharted bag zou dat goed maken en zeker voor mijn collectie. Ik heb alle games en collector’s edition guides. Crash bandicoot, jak and daxter, the last of us,… Allemaal platgespeeld. Uren en dagen aan versleten. Naughty Dog is helemaal mijn ding.

 3. WesleyK

  Ik als fotograaf die vooral de natuur in gaat kan deze backpack goed gebruiken, ik zou hier dan mijn standaard survivalspullen in hebben om zo weer een prachtig avontuur aan te gaan.
  ook zal ik hem gebruiken als ik naar het werk ga om daar weer me werk survival kit in te stoppen.

 4. Ard Scheirlynck

  Door de schotse highlands trekken en schatten zoeken knder de vorm van whiskey!

 5. Zestoril420

  Ik zoek al superlang een coole en unieke rugzak om al mijn
  Spullen in te dumpe ook denk ik dat deze rugzak echt wel ruim genoeg is om mijn kite gerief in te doen en mijn eten als ik wat langer op een perfecte spot wil blijven

 6. Milan_Keynen24

  Later als ik archeoloog ben, kan ik mijn vondsten en goud in deze backpack kunnen stoppen. En zou hem dan met goud erin aan mijn kleinkinderen geven…

 7. StraightOuttaBelgium

  Ik zou deze rugzak willen omdat ik dan al mijn vuile was in deze rugzak kan steken en niet steeds naar de wasmand moet lopen.

  Optimale tijdsbesparing. En die extra tijd kan ik dan gebruiken om nog langer op Invader rond te zwerven en leuke artikels te lezen !

  ( En misschien vind ik die rugzak ook wel gewoon heel graaf en mooi. En kan ik die ook voor andere zaken gebruiken moest ik geen vuile was hebben 😛 )

 8. Erkinoo17

  Zou een geweldige verjaardagscadeau zijn van jullie…
  En zeker omdat ik volgende week Uncharted 4 krijg voor mijn verjaardag

 9. Tom Meeus

  Ik zou deze rugzak gebruiken om naar festivals te gaan of om te gaan camperen. Ook voor tochten samen met men vrienden in de hoop op een avontuur!

 10. madavis

  Op zoek gaan naar die verloren nazi goud trein in Polen.
  Met de rugzak kan ik dan al mijn aantekeningen gemakkelijk bijhouden en
  er tegelijk er nog een cool uitzien ook.
  Dat zou pas een avontuur zijn voor Drake.

 11. Classixjoker

  De rugzak zou ik natuurlijk gebruiken om mijn persoonlijke spullen in te steken. Nu kan ik dit niet doen en moet ik mijn persoonlijke bezittingen in mijn handen meenemen. De mensen op straat kijken me raar aan als ze me zien lopen met een potje glijmiddel in de ene hand, en langs de andere een klein cactusje..

 12. Christophe Legrand

  Treasure hunter of course ?

 13. Benny van Landeghem

  gewoon voor mee naar het werk te nemen. voor men boterhammen en men drinken. men andere rugzak ben ik allang beu
  die heb ik al van dat ik naar school ga

 14. fgras

  In september ga ik naar Indonesië voor een uitwisselingsprogramma.
  Hier ga ik natuurlijk ook oude tempels en ruïnes bezoeken, bergen beklimmen en kennis maken met vreemde culturen.
  In mijn beleving klinkt dit aardig Uncharted waardig.

  Verder zou het ook wel handig zijn voor school, mijn huidige rugtas is ook alweer 10 jaar oud en niet meer zo hip..

 15. TBird73

  Ik zou hem gebruiken om dingen in te doen die ik mee wil nemen.

 16. FatalExperiment

  De rugzak zou voornamelijk ideaal zijn voor het Festival avontuur in te duiken waar we alle nodige drank (en al dan niet versnaperingen) in kwijt kunnen.

 17. FuryOfFlames

  Als ik deze rugzak win zou ik hem gebruiken om rond te trekken in de natuur, als sportzak, vervoer voor laptop, uitstapjes. Wie weet vind ik wel een strange relic om erin te steken 😉

 18. Dragontr8der

  Binnen 3 maand wordt het studeren in Kortrijk. Richting? Game Development. Hiervoor ga ik een deftige laptoptas nodig hebben. Eentje die wel tegen een stootje kan! En laat een tas van een game nu eens perfect zijn voor een laptop bedoeld om games te maken!

  Uncharted 5 anyone?

 19. Jace Masters

  Naast de dagelijkse trek van en naar werk, kan ik deze rugzak ook goed gebruiken voor mijn hobbie (mountainbiken) en op de komende Amsterdam Comic Con. Genoeg reden dus om deze mooie backpack te willen, nu alleen het winnen nog. ?

 20. kaver

  Gebruiken om een (complete) wereldreis mee te maken, natuurlijk. En om hem daarna onder iedereen zijn neus te drukken en er mee op te scheppen.

 21. Samah Saadi

  Na heel nader onderzoek te hebben uitgevoerd, ben ik tot de conclusie gekomen dat die rugzak er veel beter zou uitzien op mijn rug.

 22. RomanBert

  Damn, vette rugzak! Mijn grootvader Sir Francis Drake had net dezelfde.
  Zou ik gebruiken voor naar school te gaan, festivals, reizen, alles, zou ik gewoon mee gaan slapen.

 23. Sand Spitaels

  Als ik ga wandelen, lekker de natuur in, maar toch wil ik mijn notebook meenemen dus ideale combinatie

 24. trustno1

  Dit zou zonder twijfel mijn laptop tas worden, of een rugzak voor daguitstapjes, noem maar op!

 25. James Nevada Hetfield

  Uncharted 4 heeft volledig men hart veroverd Nathan Drake heeft al zoveel meegemaakt….deze backpack van Uncharted zou gewoon echt geweldig zyn! 🙂 ik D
  Speel het verhaal elke keer net alsof ik erin zit,het is elke keer zo meeslepend….met deze Backpack kan je gewoon Nathan Drake zyn 😀

 26. Reinoud Hiemstra

  Fantastisch! ideaal om tijdens mijn werk gebruik te maken van de geweldige opslag capaciteiten van deze tas. Dan heb ik tijdens mijn werkzaamheden een herinnering aan het epische verhaal dat heet Uncharted.
  Mijn werkzaamheden zijn ook een soort van archeologische opgravingen, maar dan op financieel gebied. Dus past deze perfect bij mij :D!

 27. Wim Van Goethem

  Om te gaan werken. Huidige laptoptas valt bijna uit elkaar :p

Een reactie achterlaten