fbpx

Wild Hearts toont nieuwe wapens in verse gameplay

Wild hearts 1

EA en Omega Force hebben een gloednieuwe trailer gelost van Wild Hearts. De video demonstreert drie wapens die je kan gebruiken om monsters op te jagen en om te leggen. Zo kan je aan de slag met een Claw Blade, het robuuste Cannon of de Karakuri Staff.

In de video worden de wapens uitgetest op een machtige Aragane bekend als The Golden Tempest. Een woest beest, dat duidelijk tegen een stootje kan. Zoals je kan zien, bestaat de Claw Blade uit een paar daggers waarmee je de levensbalk langzaam maar zeker uitdunt.


Dankzij The Cannon kan je dan weer op een veilige afstand blijven en je prooi van veraf bekogelen met zwaar geschut. De Karakuri Staff kan zich dan weer transformeren in een gigantisch zwaard voor pijnlijke houwen.

Vanzelfsprekend heeft de game veel weg van Monster Hunter. En natuurlijk is het de vraag of deze nieuwe titel de jarenlange expertise van Capcom in het genre kan bijhouden. Iets wat we te weten komen op 17 februari, want dan kunnen we eindelijk aan de slag met deze Wild Hearts.

Een reactie achterlaten