fbpx

Wie Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 pre-orderde krijgt geld terug

Vampire

Uitgever Paradox Interactive geeft een refund aan iedereen die een fysieke versie van Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 gepre-ordered heeft. Geen zorgen echter, want de game is niet geannuleerd. De uitgever heeft simpelweg alle verschillende edities en bonus dlc veranderd, waardoor die sterk verschillen van de originele versie.

In een nieuwe blogpost geeft het Bloodlines team toe dat het lang geleden is sinds de laatste update, aangezien de studio druk in de weer was met de ontwikkeling. De ontwikkelaar bereidt zich voor om in september te tonen wat het resultaat is van dat noeste werk.


Door de verdere ontwikkeling zijn de verschillende edities zo gewijzigd, dat alle eerdere fysieke aankopen terugbetaald worden. Ook digitale pre-orders kunnen een refund krijgen indien gewenst, maar moeten aangevraagd worden. De game kan binnenkort opnieuw gepre-ordered worden.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 kende een zeer bewogen ontwikkelingsperiode. Oorspronkelijk zou de game verschijnen in 2020, maar werd wegen de coronapandemie telkens verder uitgesteld. Uiteindelijk werd het project overgedragen aan een andere studio en sindsdien hebben we er niets meer van gehoord. Iets waar in september verandering in komt.

Tot dan hebben we vijf screenshots van omgevingen gekregen om te bewonderen.

bloodlines2 basement

bloodlines2 bar

bloodlines2 seattle sign

bloodlines2 temple

bloodlines2 alley

Een reactie achterlaten