fbpx

Werkt Respawn Entertainment stiekem aan Titanfall 3?

Titanfall

Het lijkt erop dat ontwikkelaar Respawn Entertainment zijn slapende franchise Titanfall nieuw leven wil inblazen. Onlangs kreeg de tweede game een verse patch om de serverproblemen op te lossen. En zelfs een nieuwe playlist. Veel spelers hopen dan ook op een aankondiging voor Titanfall 3.

De laatste jaren waren de servers van Titanfall 2 een zootje. Hackers zwaaiden de plak. En ook verbindingsproblemen waren schering en inslag. Al lijkt dat nu voorbij. In de afgelopen weken hebben spelers immers opgemerkt dat de server bugs zonder enige aankondiging opgelost waren.


Daarnaast krijgt de shooter opnieuw playlist updates. Maps die je toelieten om buiten de grenzen van de map te lopen en zo vals te spelen, werden gefikst. Opvallend is dat elke opgeloste bug gemarkeerd wordt met een kleine plushie van de Nessie mascotte uit Apex Legends.

Het nieuwe seizoen in Apex Legends heet ‘Resurrection’. De patch notes van dat seizoen werden afgesloten met een teaser: ‘Incoming Transmission… Subject: Nessie… 1394521200, 1477638000, 1549267200’. De drie nummers zijn Unix timestamps voor de release van Titanfall, Titanfall 2 en Apex Legends. Zou het volgende nummer kunnen wijzen op de release van Titanfall 3? Of misschien zelfs Apex Legends 2?

Onlangs kreeg Titanfall 2 kreeg zelfs een volledig nieuwe playlist met de naam ‘???’. De playlist introduceert een op maat gemaakte spelmodus, waarin piloten het tegen elkaar opnemen met een EPG rocket launcher, een charge rifle, de Phase Shift tactical ability, smart pistols en een zwaard als melee wapen.

Tal van spelers hopen dus op een renaissance voor de game, al hopen anderen ook dat Respawn Entertainment iets anders in gang wil trappen door Titanfall 2 nieuw leven in te blazen. De game was indertijd een fantastisch shooter, maar bleef een beetje onder de radar omdat EA de game slechts enkele weken voor Battlefield 1 lanceerde.

Een reactie achterlaten