fbpx

WB Games lost nieuwe video van Hogwarts Legacy

Warner Bros. geeft ons op een originele manier een verse kijk in de wereld van Hogwarts Legacy. We krijgen geen nieuwe gameplaytrailer van de Harry Potter openwereldgame, wel een ASMR-video die heel wat sfeervolle locaties toont.

Wie nog nooit gehoord heeft van ASMR-video’s, helpen we even. ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response: video’s waarin bepaalde geluidsdetails worden uitvergroot en een relaxerend effect hebben op de kijker.


De video heet ‘A Rainy Spring Night’ en toont je het domein van Zweinstein en Zweinsveld te zien op een regenachtige herfstnacht. Veel drukte in de straatjes is er niet, maar de regen en bliksem op de achtergrond zorgen voor een rustgevende manier om de wereld ontdekken. Het is eens wat anders dan bombastische trailers met knallende actie.

Fans zijn trouwens behoorlijk enthousiast over de video, omdat het shot van de Wegisweg een winkel toont met de naam Quality Quidditch Supplies. Hoewel WB Games al bevestigd heeft dat Zwerkbal niet aanwezig is, vinden fans de aanwezigheid van de winkel overtuigend genoeg om te geloven dat de tovenaarssport toch deel uitmaakt van de game.

Hogwarts Legacy staat gepland voor release in het najaar.

Een reactie achterlaten