fbpx

‘Watch Dogs 3 komt naar PS5 en next-gen Xbox’

Het zou zomaar kunnen dat Ubisoft al stevig sleutelt aan Watch Dogs 3. Er is een patent gespot dat vermoedelijk verwijst naar een vervolg in Ubisofts openwereldreeks. Frappant: velen denken dat de game in ontwikkeling is voor de PS5 en de next-gen Xbox-console.

Het handelsmerk werd ontdekt door YouTuber Skullzi Tv die op zijn kanaal vooral geruchten van de game-industrie ontkracht. Skullzi gooide meteen een video online met de nodige speculatie. Volgens hem gaat het om een handelsmerk voor een next-gen Watch Dogs, omdat het pas op 17 december 2018 geregistreerd werd.


Vreemd, want Ubisoft heeft al een handelsmerk voor Watch Dogs omwille van de vorige games. Waarom dan een compleet nieuw patent registreren? Omdat het stiekem zou gaan om Watch Dogs 3. Perfect logisch, want is het is algemeen bekend dat verschillende ontwikkelaars al beschikken over PS5-devkits.

Nog meer om de speculatie aan te dikken: ook een medewerker van Ubisoft heeft gehint naar de sequel. Zo had de website NerdMag gesprek een gesprek met een medewerker van Ubisoft via de Companion App van Watch Dogs 2. Toen de outlet vroeg of een nieuwe Watch Dogs in de pijplijn zit, zei de medewerker het volgende:

“Watch Dogs 3 is nog niet af, maar van wat ik gezien heb van de laatste build van de game, ziet het er cool uit. Het ontwikkelingsteam is goed bezig. Ik hoop dat je het snel kan spelen.”

Geen idee of het allemaal opgezet spel is, maar de kans op een nieuwe Watch Dogs is net een heel stuk groter geworden. Zolang we eerst nog een Splinter Cell krijgen, zijn wij er niet rouwig om.

Een reactie achterlaten