fbpx

Warner Bros. teaset meer games van The Wizarding World

Hogwarts Legacy

Na de succesvolle release van Hogwarts Legacy, wil Warner Bros. meer games uitbrengen die gebaseerd zijn op The Wizarding World franchise. Dat heeft Warner Bros. Interactive Entertainment president David Haddad onthuld tijdens een interview met Variety.

De topman van Warner vertelde dat Hogwarts Legacy 22 miljoen exemplaren heeft verkocht sinds de release in februari. Volgens hem is de game daardoor de bestverkopende titel van het jaar in de volledige game-industrie.


Vanzelfsprekend wil Warner Bros. het succes verderzetten met Harry Potter: Quidditch Champions. Daarnaast heeft de uitgever ook nog een resem andere games in de maak, die momenteel nog niet aangekondigd zijn. Die nieuwe ervaringen laten fans toe een onderdeel te zijn van deze wereld en de verhalen en de personages op een diepere manier’.

Haddad beschreef Harry Potter: Quidditch Champions als een supersnelle, competitieve multiplayer waarin de iconische magische sport centraal staat. De game komt naar consoles en pc, maar heeft nog geen releasedatum.

Een reactie achterlaten