fbpx

Warner Bros. onthult voice cast van Hogwarts Legacy

Uitgever Warner Bros. Games heeft de volledige voice cast onthuld voor het Hogwarts Legacy. Een uitgebreide groep aan stemtalent, dat het leven op Zweinstein in de late 19de eeuw op kleurrijke wijze zal vereeuwigen.

Zo wordt de directeur van de school, Phineas Nigellus Black, vertolkt door niemand minder dan de Engelse komiek en acteur Simon Pegg (Shaun of the Dead). Volgens Pegg heeft zijn personage een slecht humeur en is hij ook behoorlijk lui. Verrassend, want Phineas Nigellus Black komt uit een belangrijke familie van tovenaars die altijd lid was van Zwadderich. Al wordt Black daarom gehaat door de studenten van de school.


Sebastian Croft (Love, Death & Robots, Heartstopper) en Amelia Gething (The Amelia Gething Complex, Emily) verzorgen dan weer de stemmen van de spelerspersonages, die je zelf creëert en kan doen evolueren naar een epische tovenaar of heks.

Lesley Nicol (Downton Abbey) speelt vervangend directrice en lector Matilda Weasley. Enige wat we daarvan te weten komen, is dat ze een belangrijk personage is doorheen het verhaal. De onderwijzeres is lid van Griffoendor.

Verder leent Kandace Caine (The Human Centipede 2) haar stem aan Professor Aoni, de leerkracht van voorspellingen en zelf een ervaren zieneres. De stem van leerkracht Astronomie Satyavati Shah in ingesproken door Sohm Kapila (The Mummy).

Verdere rollen zijn toegekend aan Luke Youngblood (Lee Jordan in Harry Potter) en Asif Ali (Rify) als studenten van Ravenklauw. En Jason Anthony (Ms. Marvel) neemt de rol van Nearly Headless Nick en de Sorteerhoed op zich.

Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari voor PS5, Xbox Series X en pc.

Een reactie achterlaten