fbpx

Visions of Mana krijgt bruisende nieuwe trailer

Visions of Mana

Square Enix heeft een gloednieuwe trailer gelost van Visions of Mania, het volgende deel in de klassieke Mana-reeks. De video brengt niet alleen de bruisend kleurrijke wereld in beeld, maar ook een paar vette combat moves. Check de trailer hieronder. De release van Vision of Mana is gepland voor deze zomer.

De game doet denken aan een kruising tussen Dragon Quest, het onlangs verschenen Granblue Fantasy Relink en de bekende Tales of reeks. Ook Visions of Mania biedt immers een levendige wereld met een vrolijke bende aan personages en talrijke monsters om te verslaan.


Het verhaal begint in het Vuurdorp van Tianeea, waar de dorpelingen wachten op de komst van de Faerie en de benoeming van de zogenaamde ‘Alm’. Om de vier jaar wordt er immers een Alm uitgekozen om naar de Tree of Mana te reizen en de bron van Mana-kracht nieuw leven in te blazen. Om de Alm te beschermen tijdens haar pelgrimstocht, krijgt zij ook een beschermer toegewezen. En die taak is opgedragen aan Val.

Wanneer de Faerie uiteindelijk aangekomen is in Tianeea, neemt Val zijn jeugdvriendin mee naar het festival. Als de ceremonie begint, wordt het jonge meisje uitgekozen als de ‘Alm of Fire’. En dus is het aan Val en zijn jeugdvriendin om de krachten van Mana opnieuw te laten stromen.

Vanaf deze zomer in de rekken dus…

Een reactie achterlaten