fbpx

Verschijnt Star Wars Jedi: Survivor in voorjaar 2023?

Survivor

Het lijkt erop dat Star Wars Jedi: Survivor, het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, in het voorjaar van 2023 verschijnt. Althans, daar lijkt de release van twee begeleidende boeken op te wijzen. Het gaat om een roman en een artboek.

Het boek met artwork van de game heet The Art of Star Wars Jedi: Survivor en werpt een blik achter de schermen van de game. Het werk bevat concept art, commentaar van ontwikkelaars en nog veel meer. Vanzelfsprekend zal het boek spoilers bevatten, gezien tal van elementen uit de game erin besproken worden.


Het tweede boek is een roman met de titel Star Wars Jedi: Battle Scars. Die volgt Cal Kestis en de crew van de Mantis op een avontuur tussen beide games. Uiteraard zit er zo’n vijf jaar tussen de games, dus het is onduidelijk wanneer het boek zich exact afspeelt. Al verklapte auteur Sam Maggs dat de Nightsister Merrin, die we kennen van Fallen Order, een comeback maakt.

Vooral de releasedata van beide boeken zijn interessant. Zo is de roman gepland voor 7 maart 2023, terwijl het artboek op 2 mei in de rekken ligt. Gezien dat eerste werk een inleidend verhaal voor Survivor vertelt, is het logish dat het boek voor de game verschijnt.

Het artboek zou dan gelijktijdig met of na de release van de game kunnen verschijnen, gezien EA het verhaal niet wil spoilen met details uit dat werk.

Veel fans denken dan ook dat de releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor tussen 7 maart 2023 en 2 mei 2023 valt. Lijkt een plausibele conclusie. Eentje die ook bevestigd werd door journalist Jeff Grubb. Wat denken jullie?

Een reactie achterlaten