fbpx

Verrassing: de PS3 krijgt nieuwe firmware update

PS3 phat

Hoewel de PlayStation 5 ondertussen al in de rekken ligt, wil Sony ook zijn vorige generaties niet in de steek laten. De uitgever zwierde daarom een nieuwe firmware-update online voor de PS3. Jawel, de PS3.

System Software update 4.87 voegt niet veel toe, al is het interessant om te zien dat Sony de console nog steeds ondersteunt. De installatie vereist 200 Mb en brengt een betere system performance naar de console. Daarnaast dropt-ie een extra beveiligingsupdate en voert-ie een update door voor je Blu-ray drive, zodat de console ook recentere filmreleases kan afspelen.


Fans die de console nog gebruiken als media center, kunnen op die manier onverstoord Blu-ray films blijven kijken. Natuurlijk is het ook een goed idee om de console onder je tv te laten staan als je af en toe nog eens PS3-game wil spelen. Want zoals je weet, is de PS5 enkel compatibel met PS4-games.

Gebruik jij de PS3 nog?

REACTIES (3)

 1. Damadtree

  PS3 had ook backwards compatible moeten zijn… Daar zijn de trophies begonnen en ik zou veel liever nog wat aan mijn PS3 trophies werken dan aan die van PS4, die hier toch nog aangesloten staat… PS4 BC is alleen om de overgang makkelijker en aantrekkelijker te maken, PS3 BC zou ik pas echt geapprecieerd hebben. Nog eens zin in Motorstorm en een hele hoop PS3 games…

 2. Vinnie5

  Een beetje een vergeten serie maar ik blijf Drakengard 3 een geweldige game vinden. Helemaal met NieR: Replicant in het verschiet ga ik deze maar weer eens spelen.

 3. Benster

  Ik gebruik nog steeds de ps3
  Ps5 trekt me niet aan.
  Speel er retro games op en ook ps1,2en 3 dus.
  Tevens is het mn blueray/dvd speler dus beste versie van playstation naar mijn mening.

Een reactie achterlaten