fbpx

Verkoop PlayStation Camera en Move schiet de lucht in

De eerste verkoopsuccessen van PlayStation VR zijn al binnen: na de bekendmaking van de prijs en releasemaand verkopen de PlayStation Camera’s en Move-controllers als zoete broodjes. De VR-headset zelf doet het ook niet slecht, veel winkels zijn al door hun voorraad heen en zijn (tijdelijk) gestopt met het aannemen van pre-orders.

Op Amazon.uk is de verkoop van de camera met maar liefst 975 procent toegenomen en in de verkoopranking gestegen van plaats 215 naar plaats 20. Ook de PlayStation Move heeft met 305 procent een grote, maar iets mindere, stijging. Dat de controller niet vereist is om PlayStation VR-games te spelen, verklaart de beperktere toename.


Aanvullende accessoires zoals een oplaadstation voor Move-controllers en een houder voor de camera kennen een stijgende verkoop. Andere retailers melden een gelijkaardige toegenomen interesse in dezelfde artikelen.

PlayStation VR ligt in oktober bij ons in de rekken. Vermoedelijk verschijnt er ook nog een pakket waarin de headset gebundeld wordt met de camera en een  PlayStation Move.

camera_move_vr

 

REACTIES (7)

 1. fgras

  Ik heb nog 2 move controllers. Daar zijn leuke party games mee gespeeld.
  Ook nog een move navigatiecontrolleren een sharpshooter gun, gewoon voor de show.

  Maar ik ga niet de VR al kopen. Misschien over 5 jaar op marktplaats.

 2. samtroch

  Heeft er iemand berekend hoeveel je kwijt bent om Playstation VR te kunnen spelen? 1000 euro, alles inbegrepen? Gaming was nooit een goedkope hobby, maar dit…

 3. Mister_jdk

  Toch hoop ik op een nieuwe versie van de Move

 4. Karel Steutelings

  Ik verkies om financiële redenen om nog even de kat uit de boom te kijken.

 5. Men4TheGames

  Juist zoals sony het zou willen…

 6. Hendrik Verbeeck

  ik blijf wel bij mijn xbox

 7. Ruben Van Geenberghe

  Ik blijf erbij dat het een flop
  Gaat worden… Misselijkheid en een hoog prijskaartje nee danku

Een reactie achterlaten