fbpx

Square Enix werkt aan verhaaluitbreiding Kingdom Hearts III

Goed nieuws voor fans van Kingdom Hearts, want het recent verschenen derde deel was misschien nog niet het laatste dat we van de reeks gezien hebben. Zo sleutelt Square Enix volop aan een nieuwe moeilijkheidsgraad en dropt regisseur Tetsuya Nomura zelfs enkele hints voor een story dlc.

Nomura onthulde de extra dlc-plannen voor Kingdom Hearts III in een interview met de Japanse website Dengeki Online. Zo is de Critical Mode al in ontwikkeling. Dat is een moeilijkere… euh, moeilijkheidsgraad, die meer is dan simpelweg een extensie van de levensbalk van vijanden. Nomura teaset dat de modus op een dergelijke wijze gebalanceerd wordt dat-ie een uitdagende, maar toch leuke ervaring naar de game brengt.


Daarnaast liet de man enkele details vallen over eventuele story dlc, die het einde van de game verder uitdiept. Fans die Kingdom Hearts III uitgespeeld hebben, merkten waarschijnlijk op dat niet alle personages even duidelijk uitgewerkt waren. Rond verschillende personages hangen nog een hoop vraagtekens en daar wil Nomura wat aan doen. Om spoilers te vermijden, gaan we niet meer dan dat vertellen.

Verrassend wel dat Kingdom Hearts III plots een verhaaluitbreiding krijgt. Vooral omdat Square Enix lang heeft volgehouden dat er geen dlc in ontwikkeling was. Nu goed, wij zijn er niet rouwig om.

Een reactie achterlaten