fbpx

FF VII Remake en Kingdom Hearts III nog lang niet af

Wie had gehoopt om Final Fantasy VII Remake en Kingdom Hearts III nog te spelen in 2017, mag die hoop weer opbergen. Althans, daar lijkt het toch op, want in een interview met het Japanse magazine Weekly Famitsu heeft game director Tetsuya Nomura een tipje van de sluier gelicht over de productie van de games.

Over beide games zei de man het volgende:


“Geleidelijk maken we vooruitgang, maar toch zullen fans iets langer moeten wachten op Kingdom Hearts III en Final Fantasy VII Remake. Alvast onze excuses, maar het laat ons toe om een game te creëren die voldoet aan de verwachtingen. Dit jaar zou ik graag de games ook tonen op events, om de vooruitgang te tonen.”

Wat betreft Kingdom Hearts III, zei Nomura dit:

“Het ontwikkelingsproces verloopt heel anders dan bij de vorige games. We boeken bescheiden vooruitgang op werelden die nog niet aangekondigd zijn, maar toch kunnen we ze nog niet delen met het publiek. Er is nog een lange weg te gaan.”

Als je niet kan wachten op Kingdom Hearts III, is er natuurlijk Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue dat eind deze maand verschijnt.

Een reactie achterlaten