fbpx

Vecht Tifa uit Final Fantasy VII binnenkort mee in Tekken 8?

Tekken 8 Tifa

Tekken 8 ligt net in de rekken, maar dat houdt fans niet tegen om nu al te dromen van mogelijke gastpersonages in de nieuwste fighting game van Bandai Namco. Een zeer geliefd personage is Tifa Lockhart uit Final Fantasy VII. Iets wat gameregisseur Katsuhiro Harada wel ziet zitten.

Het verhaal begon op Twitter, toen Harada een foto deelde vanop de Taipei Game Show, waar Tekken 8 en Final Fantasy VII Rebirth samen een booth delen. Een fan reageerde daarop met een vraag/suggestie die op ieders tong brandde: wordt Tifa een gastpersonage in Tekken 8?


Het voorstel kreeg meteen een heleboel steun via talloze likes. Ook een reactie van Harada kon niet uitblijven:

Waarom de gameregisseur Tifa’s looks erbij haalt in plaats van haar krachtige vechtmoves? Geen idee. Maar voor talloze fans mag ze allicht om beide redenen in Tekken 8 verschijnen. Een ideale match zelfs, want haar cool specials passen perfect in de geest van de Tekken-gevechten.

Nu goed, Harada bevestigt of ontkent voorlopig niets. Al is het zo dat Noctis uit Final Fantasy XV een gastpersonage was in Tekken 7. Een gastrol voor Tifa in de nieuwste game moet dan ook kunnen, toch?

Een reactie achterlaten