fbpx

Vanaf 1 maart kan je Ratchet & Clank gratis downloaden

ratchet clank

Met de langdurige coronamaatregelen is het openbare leven zo goed als onbestaande. En zicht op drastische versoepelingen zit er voorlopig niet in, dus brengt Sony zijn Play at Home campagne terug. Door games gratis weg te geven in de komende maanden, wil de uitgever social distancing steunen en de lockdown net iets aangenamer maken.

Vorig jaar in april gaf Sony op die manier Uncharted: The Nathan Drake Collection en Journey gratis aan alle PlayStation-gamers. Dit jaar wil de uitgever het nog beter doen, vertelt grote baas Jim Ryan op de PlayStation Blog.


Daarom is Ratchet & Clank vanaf 1 maart gratis verkrijgbaar op PlayStation. Je kan de game de hele maand downloaden, dus je hebt voldoende tijd om de game aan je account toe te voegen. Eenmaal dat gebeurd is, blijft de game voor altijd in je bezit. Een perfecte opwarmer voor Ratchet & Clank: Rift Apart die op 11 juni verschijnt voor PS5.

Vanaf 25 maart krijg je ook uitgebreide toegang tot het anime-aanbod van Funimation/Wakanim, op voorwaarde dat je een lidmaatschap afsluit. Bovenop de 14-daagse testperiode voor nieuwe gebruiker, krijg je in dat geval 90 dagen extra. Dat zijn dus meer dan 3 maanden bovenop je bestaande lidmaatschap.

Volgens Sony is dit slechts het begin en heeft de uitgever nog meer op de planning staan. Benieuwd welke gratis game(s) ons nog te wachten staat.

Een reactie achterlaten