fbpx

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 heeft nieuwe release window

Vampire

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is dan toch niet dood en begraven. De RPG is ontwikkeling bij The Chinese Room en mikt op een release in de herfst van 2024. Om de onthulling van de releasedatum te vieren, kregen we ook een nieuwe trailer en Behind the Scenes video.

De ontwikkeling van de vampierengame heeft al een hobbelig parcours achter de rug. De titel werd al verschillende keren uitgesteld en veranderde meerdere keren van studio. Nu de game in handen van The Chinese Room, lijkt uitgever Paradox Interactive gerustgesteld.


Mag ook wel, want die eerste trailer ziet er ondanks de vaagheid best cool uit. Althans, we zien toch al enkele coole combat moves.

The Chinese Room bracht al verschillende award-winnende games naar je scherm. Denk maar aan Dear Esther en Everybody’s Gone to the Rapture. Toegegeven, dat zijn eerder walking sims, dus we zijn benieuwd hoe de studio deze vampierengame aanpakt.

Naast Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 werkt de studio trouwens ook aan Still Wakes the Deep, een horrorgame op een boorplatform in de Noordzee.

In ieder geval vind je hieronder de nieuwe reveal trailer van Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 en een Behind the Scenes video.

Een reactie achterlaten