fbpx

Valkyrie Elysium onthult releasedatum met coole trailer

Eind dit jaar mogen we twee keer op avontuur in de Noorse mythologie. Naast God of War Ragnarök verschijnt ook Valkyrie Elysium, een volledig nieuwe sequel in de Valkyrie Profile reeks van Square Enix. De game ligt vanaf 29 september in de rekken en dropt alvast nieuwe beelden via bovenstaande trailer.

Valkyrie Elysium krijgt zowel een Standard Edition als een Digital Deluxe Edition. De Standard Edition bevat simpelweg de game, maar de Digital Deluxe Edition bevat ook de Valkyrie uitrusting ‘Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld’.


Cool is dat de PS4 en PS5 versie van de Digital Deluxe Edition zelfs een port bevat van de PSP-klassieker Valkyrie Profile: Lenneth. Die krijgt tal van nieuwe features zoals een Rewind-functie, Quick Saves en verschillende Visual Presets. Wij koesteren alvast een bescheiden hoop dat Valkyrie Profile 2: Silmeria dan ook een comeback maakt…

Maar goed, eerste even de schijnwerpers op die volledig nieuwe titel richten. In Valkyrie Elysium krijg je de controle over een Walkure, die opgeroepen wordt door Al-vader Odin. In opdracht van de oppergod moet de jongedame krijgers (Einherjar) verzamelen om de verschillende rijken te redden. Of om de Aesir naar de overwinning te leiden als het tot Ragnarok komt.

Vanaf 29 september verschijnt de game voor PS4, PS5 en pc.

Een reactie achterlaten