fbpx

Until Dawn studio kondigt horrorgame The Quarry aan

Ontwikkelaar Supermassive Games en uitgever 2K Games hebben de handen in elkaar geslagen voor een gloednieuwe horrorgame in de stijl van Until Dawn. De nieuwe titel heet The Quarry en gaat over een groepje jonge mensen die (allicht) op brutale wijze aan hun eind komen. De game ligt 10 juni al in de rekken.

The Quarry haalt de mosterd vanzelfsprekend bij de bloederige tienerhorrorfilms van weleer. Geen besneeuwde bergen of duistere mortuaria dit keer, wel donkere bossen die bevolkt met monsterlijke figuren.


Tijdens de laatste dag van het zomerkamp besluit de jeugdleiding van Hackett’s Quarry een feest te geven. Al gaat het gezellige avondje al snel de mist in. Zo worden de feestplannen abrupt stopgezet wanneer de lokale bevolking, alsook iets veel dreigender, zich met de fuif komen moeien. Wat een gezellig avondje moest worden, slaat om in een horrornacht.

Als speler volg jij de 9 leden van de jeugdleiding en hangt hun leven af van keuzes die jij maakt. Wie zal overleven? En welk personage wordt de held van de nacht? Dat hangt volledig van jou af.

Hadden we trouwens al gezegd dat Supermassive een handvol bekende acteurs inhuurt om de personages te vertolken? Zo zien we onder andere David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens), Lin Shaye (A Nightmare on Elm Street).

Of The Quarry zal winnen? Dat betwijfelen we. Maar het wordt sowieso een geweldige horrortrip. Check zeker de onthullingstrailer hierboven.

The Quarry verschijnt op 10 juni voor consoles en pc.

Een reactie achterlaten