fbpx

Ubisoft toont epische trailer van Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft heeft de eerste cinematic trailer gedropt van Assassin’s Creed Valhalla en jongens wat is die vet! De nieuwste game in de Assassin’s Creed-serie staat gepland voor dit najaar en komt zowel naar PS5 en Xbox Series X als naar PS4, Xbox One en PC.

Zoals je kan zien speelt Assassin’s Creed Valhalla zich af in de tijd van de Vikingen. Spelers beleven het verhaal van Eivor, een furieuze Viking die werd opgevoed met verhalen van strijd en glorie. De game biedt spelers een enerverende Viking-ervaring in een dynamische open wereld die zich verzet tegen de brute achtergrond van de Donkere Middeleeuwen van Engeland.


ACV screen Announce Raid at Night Male Eivor 200430 5pm CET Paris Time

Volgens Ubisoft introduceert de game tal van nieuwe features, waaronder raids, het uitbouwen van een nederzetting en het opbouwen van hun macht en invloed. Spelers kunnen kiezen of ze als mannelijke of vrouwelijke Eivor spelen en krijgen toegang tot tal van uitrustingsmogelijkheden. Waaronder de mogelijkheid om kaspel, tatoeages, oorlogsverf en uitrusting aan te passen.

Spelers leiden Eivors clan van Noormannen, nadat zij verdreven zijn uit Noorwegen door eindeloze oorlogen en afnemende grondstoffen in de negende eeuw na Christus, over de ijzige Noordzee naar het rijke, maar gebroken Engeland. Spelers bouwen aan een nieuwe toekomst voor hun clan, terwijl ze de meedogenloze vechtstijl van Vikingkrijgers herbeleven met een vernieuwd vechtsysteem.

ACV screen Announce House Carl Combat Male Eivor 200430 5pm CET Paris Time

Het vechtsysteem biedt spelers onder andere de mogelijkheid om in beide handen een ander wapen te gebruiken en dat is ook wel nodig met een grotere verscheidenheid aan vijanden. Om noodzakelijke rijkdom en grondstoffen te verdienen, hebben spelers de mogelijkheid om met hun schip op specifieke locaties raids te leiden.

Op het moment dat de Vikingen hun nieuwe thuis gevonden lijken te hebben, stuiten ze op weerstand van de Saxons. Onder hen is koning Aelfred van Wessex, die zelf de enige heerser van een beschaafd Engeland wil worden. Tegen alle verwachtingen in moet Eivor doen wat nodig is om Valhalla binnen handbereik te houden.

Assassin’s Creed Valhalla staat gepland voor dit najaar. Check hieronder alvast extra screenshots.

ACV screen Announce Iconic Norway Male Eivor 200430 5pm CET Paris Time

ACV screen Announce Cutscene Male Eivor 200430 5pm CET Paris Time

ACV screen Announce Drakkar Female Eivor 200430 5pm CET Paris Time

ACV screen Announce Iconic England Female Eivor 200430 5pm CET Paris Time

Een reactie achterlaten