fbpx

Ubisoft toont 30 minuten gameplay van Skull and Bones

Ubisoft heeft een nieuwe video gelost met zo’n 30 minuten gameplay van Skull and Bones. In de footage krijgen we meer te zien van de narratieve gameplay, ofwel de verhaalmissies van de piratengame.

Zoals je weet, is Skull and Bones ontworpen als een online multiplayergame, al krijg je hier en daar een missie voorgeschoteld waar een verhaal achter zit. Die missies krijgen de naam Investigations en de bovenstaande gameplay brengt er eentje in beeld van een broer en zus.


Zowel de broer als de zus strijden om de heerschappij van een klein koninkrijk aan de Afrikaanse oostkust. Om te verhinderen dat de kroon in handen van zijn zus terecht komt, heeft de broer het juweel verstopt. Jij krijgt de opdracht om het erfstuk te vinden. En natuurlijk leidt dat tot een plundertocht.

Tijdens de game kom je allerlei dergelijke avonturen tegen, om de wereld van Skull and Bones beter te leren kennen. Vanzelfsprekend kan je tussendoor ook gewoon de piraat uithangen: koopvaardijschepen overvallen, je schip upgraden, de lokale kroeg bezoeken, jagen op de lokale fauna, schatten van legendarische piraten opvissen en nog veel meer…

Opvallend: Skull and Bones heeft geen nieuwe releasedatum gekregen. De game werd onlangs opnieuw uitgesteld en verschijnt voor april 2024. Al hopen wij dat het zo lang echt niet meer duurt…

Een reactie achterlaten