fbpx

Ubisoft stelt Rainbow Six Extraction en Riders Republic opnieuw uit

Riders Rainbow

Slecht nieuws voor wie zin heeft in downhill races of intense reddingsoperaties. Uitgever Ubisoft heeft zowel de releasedatum van Riders Republic als die van Rainbow Six Extraction verschoven.

In het geval van Riders Republic valt het uitstel nog mee. De game was oorspronkelijk gepland voor 2 september, maar schuift nu door naar 28 oktober. Een vertraging van een kleine twee maanden dus.


Voor Rainbow Six Extraction is heeft het uitstel een iets grotere impact. Die game zou normaal verschijnen op 16 september, maar lanceert nu pas in januari 2022.

De reden voor het uitstel is voor beide games dezelfde. Ubisoft wil van beide titels de best mogelijke ervaring maken en daarvoor is extra tijd nodig. Allicht speelt het telewerk wegens Covid een rol in de coördinatie van de projecten. En dus zorgt de extra tijd ervoor dat beide teams hun visie voor de games kunnen waarmaken.

Het officiële statement voor Rider’s Republic vind je kan je hier lezen. Dat van Rainbow Six Extraction hier. Beter een afgewerkte game dan een titel vol bugs, toch?

Een reactie achterlaten