fbpx

Ubisoft reageert op Star Wars Outlaws controverse

star wars outlaws jabba the hutt.jpg

Ubisoft heeft gereageerd op de controverse omtrent Jabba’s Gambit, een missie voor Star Wars Outlaws die je alleen kan spelen als je de dure versie met season pass aanschaft. Fans vinden het ongehoord dat de missie met de iconische villain achter een paywall zit. Ubisoft reageert dat Jabba The Hutt ook gewoon in de hoofdgame zit.

De uitgever verduidelijkte dat het kartel van Jabba The Hutt een van de belangrijkste misdaadbendes in Star Wars Outlaws en vanzelfsprekend ook buiten die exclusieve missie opduikt in de hoofdgame (via IGN). De Jabba’s Gambit-missie die enkel toegankelijk is met de season pass, is louter optioneel.


Ongeacht welke editie je koopt, zal je als smokkelaar Kay Vess te maken krijgen met Jabba The Hutt, die volgens Ubisoft een groot deel uitmaakt van het hoofdverhaal.

Of dat genoeg is om gamers te sussen, blijft de vraag. Velen vinden de Gold Edition en de Ultimate Edition bijzonder duur. Dat de uitgever speelbare verhaalcontent die reeds afgewerkt is, onderdeel maakt van dure versies, is ongehoord.

Star Wars Outlaws staat gepland voor release op 30 augustus.

Een reactie achterlaten