fbpx

‘Ubisoft onthult dit weekend drie Assassin’s Creed games’

assassins creed japan

Tijdens de Ubisoft Forward livestream op zaterdag krijgen we de toekomst van Assassin’s Creed te zien. Al is die toekomst dankzij enkele geruchten al deels gelekt. Zo zou Ubisoft van plan zijn om verschillende nieuwe delen in de Assassin’s Creed franchise te onthullen. Waaronder eentje in het feodale Japan.

De geruchten bereiken ons vanuit meerdere bronnen. Zo spreken zowel Tom Henderson van Try Hard Guides als Bloomberg van drie nieuwe titels in de franchise. Al is het wel Henderson die met de sappigste details naar buiten komt.


Volgens Henderson krijgen we tijdens de livestream eerst een ‘deep dive’ in Assasin’s Creed Mirage. Je weet wel: de volgende titel die zich afspeelt in Bagdad met een jonge Basim (uit Valhalla) in de hoofdrol.

Ubisoft kondigt ook nog ‘Assassin’s Creed Red’ aan, een nieuwe Assassin’s Creed-game die zich afspeelt in het feodale Japan. Volgens Henderson zou de eerste artwork een vrouwelijke samoerai afbeelden. Al kunnen spelers kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk personage…

Ubisoft pakt daarna ook uit met ‘Assassin’s Creed Hexe’, dat de donkerste game ooit in de reeks wordt. Waarom? Hexe speelt zich af tijdens de 16e eeuw, gedurende de hoogdagen van de heksenjacht. Klinkt niet slecht, al valt nog te zien hoe die materie exact binnen Assassin’s Creed past.

Last but not least is er ook nog een mobile game in ontwikkeling, zijnde Project Jade, die ons naar China brengt.

Wat denken jullie? Klinkt cool? Zaterdag om 21u weten we ook of deze geruchten waar zijn.

Een reactie achterlaten