fbpx

Ubisoft lost nieuwe verhaaltrailer voor Far Cry 6

Ubisoft Montreal heeft een nieuwe verhaaltrailer gedropt voor Far Cry 6. In de video hierboven deelt de corrupte dictator Anton Castillo zijn visie voor het eiland Yara. Al heeft het lokale verzet duidelijk andere plannen.

Vooral Castillo – gespeeld door acteur Giancario Esposito uit Breaking Bad en The Mandalorian – komt in beeld. Zo zien we dat hij niet bepaald vredelievend omgaat met zijn burgers en dat hij zijn natie wil doen heropleven door een middel tegen kanker te ontwikkelen vanuit… tabak.


Nu Castillo de macht binnenkort doorgeeft aan zijn zoon en hij die zo goed mogelijk wil voorbereiden op het leiderschap, staat het verzet op om het bewind omver te werpen. Als Dani Rojas maak jij deel van de guerrillastrijders en moet je het opnemen tegen het regime van de dictator. En dat levert een hoop bloedige gevechten op.

Op het einde van de trailer zien we waar Far Cry 6 op gameplayvlak voor staat: zelfgemaakte vuurwapens, explosieve vuurwapens en vooral veel bloederige executies. Om dan nog maar te zwijgen van het stel geschifte amigo’s die met jou ten strijde trekken.

Far Cry 6 komt op 7 oktober naar alle platformen.

Een reactie achterlaten